vineri, 7 octombrie 2016

Cum sa alegi mierea de Manuka potrivita pentru tine

Mierea de Manuka este unul dintre cele mai benefice produse ale naturii. Poate preveni multe afectiuni si ajuta la ameliorarea si tratarea lor. Toate tipurile de miere de Manuka au calitati benefice, dar in functie de ce iti doresti sa tratezi, poti sa alegi o anumita categorie. Noi o sa iti spunem pentru ce ar trebui sa folosesti fiecare tip de miere de Manuka si cum poti sa o alegi pe cea potrivita pentru tine.

Mierea de Manuka RAW

Daca o sa consumi miere de Manuka RAW trebuie sa stii ca aceasta nu este procesata in niciun fel. Alti producatori prefera sa trateze mierea termic sau sa o pasteurizeze pentru a-i imbunatati calitatile. Cu toate acestea, trebuie sa stii ca orice tip de procesare distruge majoritatea proprietatilor naturale ale mierii de Manuka. De aceea, noi te sfatuim sa alegi mierea de Manuka RAW pentru a te bucura de toate calitatile ei. Aceasta te poate ajuta sa ameliorezi durerile in gat, raceala, tusea si alte afectiuni ale aparatului respirator. In plus, ambalarea se face intr-un mod responsabil, pentru a fi sigur ca o sa consumi un produs curat.
Mierea cu factor mare de activitate

Mierea de Manuka are o proprietate speciala: factorul de activitate (UMF). Cu cat factorul de activitate este mai mare, cu atat poate trata si ameliora afectiuni mai incapatanate. De aceea, mierea cu factor mare de activitate este recomandata in cazul infectiilor sau afectiunilor mai puternice. Daca o sa alegi miere de Manuka cu factor mare de activitate, trebuie sa stii ca se recomanda consumul cu moderatie, ca un tratament, si nu ca preventie a unor afectiuni minore.

Mierea cu factor mediu si mic de activitate

E perfecta pentru a preveni afectiunile minore si o poti consuma in mod obisnuit. Introdu mierea de Manuka in dieta ta si cu siguranta o sa te simti mai bine. O sa ai un sistem imunitar mai puternic si nu te vei mai imbolnavi atat de des. Mierea de Manuka cu factor mic sau mediu de activitate poate fi folosita si pentru tratamente cosmetice si de infrumusetare, cum ar fi mastile pentru fata si par. Ajuta la regenerarea si cicatrizarea pielii si hraneste si hidrateaza parul uscat si tern. Daca vrei sa arati si sa te simti mai bine trebuie sa incerci mierea de Manuka.

Tu ce tip de miere de Manuka o sa consumi de acum inainte? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu